Services

Heeft u een koffie of een espressomachine die ontkalkt moet worden en u heeft er geen tijd voor of weet niet exact of u het goed doet? Wij kunnen dat voor u doen.

Ontkalken

Elke koffiemachine gebruikt water waar kalk inzit. Op tijd ontkalken is heel belangrijk om te voorkomen dat uw machine verstopt raakt in essentiële delen van de machine, zoals connectoren en die onderdelen waar het water doorheen gaat. Niet op tijd ontkalken kan voor veel schade zorgen. Weet u niet goed hoe dit moet, of wilt u het liever uitbesteden?

Vraag ons dit voor u te doen en maak een afspraak.

Tablet cleanen

Koffiebonen hebben een bepaalde hoeveelheid vetten of oliën die na verloop van tijd aan de binnenkant van de machine kan blijven zitten. Hier kunt u zelf vaak niet bij, daarom kan dit verwijderd worden met milieu vriendelijke schoonmaaktabletten. Bij kunnen u hierbij helpen.

Vraag ons dit voor u te doen en maak een afspraak.

Verstoppingen

Omdat uw koffiemachine vaak gebruikt wordt kan er in de loop der tijd van alles gebeuren zoals: eventuele ophopingen van kleine restanten koffie. Dit hoeft niet altijd gebeuren, maar komt voor wanneer mensen verschillende type koffiebonen gebruiken, speciale crèmebonen of dat er per ongeluk vocht in de machine komt. Wilt u uw machine van binnen laten schoonmaken?

Vraag ons dit voor u te doen en maak een afspraak.

Kleine reparaties

Wanneer u een storing of een foutmelding heeft, kan dit veroorzaakt worden door een kapot os loszittend onderdeel. Wij kunnen bekijken wat het probleem is en u hierbij adviseren. Het is mogelijk dat wij het onderdeel ook kunnen repareren of vervangen. Dit ligt aan het probleem. Wij laten u weten of wij het voor u kunnen doen en of het de moeite waard is.

Vraag ons dit voor advies en maak een afspraak.

Service kosten

Ons starttarief € 49,95 dit is inclusief voorrijkosten en 1e uur werk. Daarna zijn de kosten € 40,- per uur. Vooraf prijsopgave mogelijk in overleg. Alle bedragen zijn ex btw